Zoek
Sluit dit zoekvak.

10x gezonde snacks voor een energieboost

Gezonde snacks geven je een boost, en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk ongezonde vetten binnenkrijgt. Er zijn enorm veel opties waarvan je kunt smullen, zónder al die extra suikers. Hier zijn 10 gezonde snacks die je energie geven:

  1. Appel met pindakaas. Een perfecte snack voor een middagpauze. De vezels in de appel en het eiwit in de pindakaas zorgen ervoor dat je langer vol zit.
  2. Griekse yoghurt met bosbessen. Griekse yoghurt is een gezondere optie dan normale yoghurt en is rijk aan eiwitten en bosbessen bevatten veel antioxidanten. Een heerlijke snack die jou een boost zal geven.
  3. Komkommer/wortel met hummus. Komkommers bevatten veel water, wortels veel vezels en vitaminen en hummus bevat veel eiwitten. Een heerlijke snack en gemakkelijk klaar te maken.
  4. Smoothie met spinazie en banaan. Smoothies zijn een geweldige manier om groenten en fruit binnen te krijgen. Deze smoothie bevat spinazie, banaan en melk voor een boost van vezels en eiwitten.
  5. Noten. Een handje noten zijn de perfecte snack om je energie te geven, aangezien noten rijk zijn aan gezonde vetten en eiwitten.
  6. Eiwitreep. Eiwitrepen zijn een handige en draagbare snack die je gemakkelijk versterken.
  7. Rijstwafels met avocado. Rijstwafels zijn een gezonde en lichte snack, en avocado bevat gezonde vetten en vezels.
  8. Edamame. Edamame is een snack met veel eiwitten en vezels die je energie geven.
  9. Popcorn. Dit kan een redelijk gezonde snack zijn als je er niet te veel van neemt. Popcorn bevat veel vezels en heeft weinig calorieën. Wanneer je zin hebt in iets knapperigs is dit de perfecte snack. 
  10. Fruit. Misschien wat meer voor de hand liggend, maar een bakje fruit is enorm gezond en bevat de juiste suikers, vitaminen en mineralen.

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant

Geef een reactie

Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief