Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het verhaal van Berry

Persoonlijk verhalen zijn de beste verhalen

We hebben op ons platform meerdere succesvolle verhalen gepost. Blogs over chefs die met hun ambitie voor koken een wekelijkse hobby hebben en we vertelden verhalen over chefs die in hun huiskamer heerlijke, uitgebreide diners hebben verzorgd. Maar, wat nou als je koken heel leuk vindt, maar dit niet élke week voor een groep wil doen? Wat als je huiskamer niet zo groot is en je toch een keer voor een grotere groep wil koken?

Onze chef Berry is hier ervaringsdeskundige in en vertelde ons het volgende:

 “Al meer dan 3 jaar ben ik lid en heb ik bij ShareDnD en heb ik een huiskamerrestaurant online staan. Ik ontvang mijn gasten echter niet thuis. Ik woon namelijk in Drenthe, en ShareDnD is op dit moment voor “de Drent” nog te onbekend, en onbekend is onbemind. Wel heb ik met groot plezier voor een aantal groepen gekookt via ShareDnD.?

 De volgende diners heb ik mogen verzorgen:

  • Pop UP Lunch in de markthallen Rotterdam
  • 3 gangen lunch voor 30 brei dames van Granny’s Finest
  • Een tapas diner voor 8 personen

 Ik zal een voorbeeld geven hoe dit in zijn werk is gegaan. Bij het tapasdiner, 8 gasten die allemaal broers en zussen waren, hadden contact gezocht met ShareDnD voor een privé diner. Ik had echter maar 6 stoelen thuis, en om nu 1 volwassene op een kruk en de ander op de kinderstoel te laten dineren leek mij een beetje ongepast.

Daarnaast zou ik dan ook mijn vrouw en 2 kinderen uit het huis moeten sturen, die dat waarschijnlijk niet zo leuk zouden vinden. Gelukkig wist ik een perfecte locatie, bij Studio Juk. Dit pand staat in het weekend leeg, heeft een keuken en plek voor 8 personen. Regulier houden 2 dames hier kantoor met een workshopruimte, maar hier ontving ik de zondag de broers en zussen voor het Tapasdiner.

 Vooraf had één van de gasten al aangegeven dat ze veel te bespreken hadden over hun ouders en de verpleging ervan. Het overleggen konden ze in alle rust doen en privé doen, met hun eigen muziek erbij via een Bluetooth box en als eten 3 rondes tapas. Al met al was het een zeer geslaagde avond.”

Ook iets voor jou?

Zoals jullie kunnen zien, kan ons platform op allerlei verschillende manieren worden ingezet. Of je nou elke week wil koken of het iets rustiger aan wil pakken, of je nou een grote huiskamer hebt of een kleine, alles is mogelijk.

 Dus twijfel niet en meld je aan!

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant

Geef een reactie

Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief