Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unieke kans voor hobbychefs!

Doe mee en kom onder de aandacht bij een half miljoen potentiële gasten! FNV, de grootste vakbond van Nederland biedt met “Ledenvoordeel FNV” elke maand 1,1 miljoen aangesloten FNV-leden iets extra’s naast de belangenbehartiging op het gebied van werk en inkomen. Onlangs zijn de FNV en ShareDnD een samenwerking gestart om FNV leden met dit ledenvoordeel kennis te laten maken met ShareDnD: In de maanden maart en april kunnen FNV leden voordelig uit eten bij ShareDnD huiskamerrestaurants, waar ook jij als chef je voordeel uit kunt halen!

Wat is het voordeel voor jou als chef?

Gezien het grote bereik dat deze actie met zich meebrengt (500.000+), en het feit dat alléén chefs die zich voor deze actie aanmelden worden vertoond op de actiepagina, is dit een waanzinnige kans voor jou als chef om onder de aandacht te komen bij een enorm grote doelgroep. Omdat deze doelgroep bovendien verdeeld is over heel Nederland, maakt het niet uit waar je woont om te kunnen profiteren van deze actie!

Hoe ziet de actie eruit?

De actie zal worden afgetrapt met een nieuwsbrief aan ruim een half miljoen FNV-leden, waarin zij kennismaken met ShareDnD via een link naar een ShareDnD actiepagina. Hier kunnen zij met 10% korting een diner boeken bij ShareDnD chefs die meedoen aan de actie.

10% korting op mijn diner, hoe zit dat?

Aan FNV-leden wordt 10% korting op de dinerprijs aangeboden in vergelijking met “normale” diners. De helft van deze korting zal door ShareDnD worden betaald, wat betekent dat je als chef maar 5% korting hoeft te bieden om van al deze aandacht te kunnen profiteren!

Hoe wordt de korting verrekend?

In de FNV-nieuwsbrief wordt een kortingscode verstrekt die door FNV-leden gebruikt kan worden bij het aanvragen van diners bij chefs die meedoen aan de actie. Met deze kortingscode krijgen zij 10% korting op de totaalprijs van het diner. Bij de uitbetaling aan de chef wordt op deze betaling nog maar 5% ingehouden, in plaats van de gebruikelijke 10%. Op deze manier betaalt ShareDnD 5% van de korting en wordt 5% door de chef zelf betaald.

Rekenvoorbeeld

 • Normale situatie: Diner voor 4 personen, €25 pp, prijs: €100.
  Na inhouding van de ShareDnD fee (10% van de oorspronkelijke prijs) ontvang jij als chef €90.
 • FNV-actie situatie: Diner voor 4 personen, €25 pp, prijs zonder korting: €100, prijs met korting (10%): €90
  Na inhouding van de ShareDnD fee (5% van oorspronkelijke prijs) ontvang jij als chef €85.

Hoe doe ik mee?

Hoe doe ik mee met een diner dat al online staat.

Om mee te doen met een diner dat al online staat, volg je de volgende stappen:

 1. Open het diner waarmee je wilt deelnemen in een apart venster
 2. Wanneer je ingelogd bent, druk je rechts-bovenin op de knop “Maak een diner” om een nieuw diner aan te maken, dit wordt jouw actiediner.
 3. Kopieer de tekst, foto’s en prijs van je oorspronkelijke diner in het actiediner dat je wilt aanmaken, met de volgende aanpassingen:
  • Zet vóór je originele titel: ‘FNV-diner:’ bijvoorbeeld, heet het diner waarmee je wilt meedoen: “Pasta van Bas”, dan noem je het actie-diner: “FNV-diner: Pasta van Bas”
  • Zet vóór je originele beschrijving: ‘Alleen icm FNV-actie:” bijvoorbeeld: Heeft het diner waarmee je wilt meedoen als omschrijving: “Een heerlijke Italiaanse avond met verse pasta”, dan geef je het actie-diner de omschrijving: “Alleen icm FNV-actie: Een heerlijke Italiaanse avond met verse pasta”.
  • Let op: Gebruik voor jouw actiediner dus dezelfde prijs als voor jouw ‘normale’ diner, de korting zal automatisch worden verrekend.

Hoe doe ik mee met een nieuw diner.

Om mee te doen met een diner dat nog niet online staat, maak je een nieuw diner aan zoals je dat normaal gesproken zou doen. Wanneer je dit hebt gedaan, volg je bovenstaande stappen.

Wanneer je jouw FNV-diner online hebt gezet, stuur dan de link door via de chatfunctie rechts-onderin de website, of mail deze naar [email protected].

Waarom moet ik een nieuw diner aanmaken?

Omdat de actie-diners op een aparte actie-pagina gepubliceerd worden is het nodig om een nieuw diner aan te maken. Wanneer je je oorspronkelijke diner zou aanpassen tot actiediner zou dit namelijk betekenen dat jouw diner alleen nog maar op de actiepagina vertoond wordt.

Vragen, suggesties, opmerkingen of…?

Kom je ergens niet uit? Laat het weten! Mail ons op [email protected], we helpen je graag!

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant

Geef een reactie

Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief