Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rondje door de Markthal

Het roer om, van een carrière in finance naar private chef. Na vele jaren met veel plezier te hebben gekookt op talloze benefietdiners, verjaardagen, kookclubavondjes en andere gelegenheden heb ik onlangs besloten van mijn passie mijn beroep te maken en Restaurant aan Huis te starten. Een flinke verandering; waar tot voor kort mijn dagen werden gesleten achter beeldschermen met Excelfiles, in vergaderzalen en koffiecorners ben ik als private chef vooral omgeven door heerlijk eten en smikkelende gasten. Naast koken houd ik van wielrennen, lekker tempo maken in de buitenlucht door de polder of langs de Rotte.

Wekelijks kom ik in de Markthal. Om inspiratie op te doen, voor een gezellig hapje & drankje of gewoon voor de boodschappen. Het aanbod is zo divers. Van de meest luxe producten zoals verse truffel van Heerlijk & Eerlijk Deli of zeeduivel van Schmidt, tot mooie budget opties als het lamsvlees van Lezzet of de noten van Family Nuts. De komende tijd zal ik hier tweewekelijks een blog posten over de Markthal, waar elke keer een andere kraam centraal staat.

Over Restaurant aan Huis:

Wil jeIMG-20160124-WA0006 thuis heerlijk dineren zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan? Restaurant aan Huis tovert jouw woonkamer om tot restaurant! Ik stem het menu met je af, doe de boodschappen, kook met uitsluitend verse ingrediënten in jouw keuken het afgestemde menu, serveer de gangen uit en laat aan het eind van de avond uiteraard alles weer netjes achter. Genieten van pure gerechten van verse ingrediënten met passie bereid.. Dat is waar Restaurant aan Huis voor staat! Neem eens een kijkje op de website (www.restaurantaanhuis.com) of volg op Facebook: www.facebook.com/restaurantaanhuis.

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant

Geef een reactie

Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief